REC & SHOOT

ONZE WERKWIJZE

Wij horen graag van u als klant uw idee over de video, dan wel foto’s. Welke boodschap wilt u vertellen. Welk gevoel wilt u vast leggen. Voor welke doelgroep is de video / foto’s bedoeld. Welk resultaat wilt u bereiken met de video / foto’s? Wij denken met u mee, verdiepen ons in het onderwerp en komen met creatieve ideeën welke wij met u als klant bespreken.

Aan de hand van dit eerste overleg stellen wij een offerte op.

De volgende stap is het schrijven van een script voor een video en/of een moodbord voor een foto-shoot. In overleg met de klant wordt er vervolgens gekeken wanneer de opnames / foto-shoot kan plaats vinden.

Interesse om uw opdracht met ons te bespreken? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier hieronder. 

6 VOORDELEN

  1. Wij zijn creatief 
  2. Uw videograaf & fotograaf in één keer geregeld
  3. Wij weten het gevoel of de emotie die u wilt vast te leggen
  4. Uw video’s en foto’s in dezelfde stijl
  5. Professionele video /foto’s (inclusief bewerking)
  6. Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding

ALS ALLES SAMENKOMT.

Voor het “Aardbeien Festival” van zomer 2019, werden wij benaderd door Intratuin Halsteren om een korte promotie-video te maken voor hun social media. Dit keer om de proeverij van zeven verschillende aardbeien hapjes te promoten. Het bleek een heerlijke opdracht en het smaakte naar meer. Nadat onze video op hun Facebook pagina was geplaatst bleek het een regelrechte hit te zijn. Met meer dan 22.000 views was dit de meest bekeken video op hun pagina. Met als resultaat veel meer volgens op hun Facebook pagina en het nodige aantal reserveringen voor het “Aardbeien Festival”.

VRAAG HIER U OFFERTE AAN

Om voor u een goede offerte te maken willen wij graag een aantal zaken met u bespreken. Omdat elke productie op zichzelf staat maken wij graag voor elke opdracht een maatwerk offerte zodat deze zo goed mogelijk aansluit op uw wensen en uw budget.